Профила на Ангажимент в www.Starofservice.bg https://www.starofservice.bg/profile

Фирма Ангажимент в StarOfService

„Счетоводна къща АНГАЖИМЕНТ  е наш партньор вече 7 години. Разбирането и професионализма, с който ни посрещат всеки път  ни дава увереноста  и спокойствието, от които всеки бизнес се нуждае . Колективът е изключително открит и съдействащ,което многократно увеличава ефективноста на съвместната ни работа.
Професионализъм,коректност и чар – това е счетоводна къща АНГАЖИМЕНТ  за нас“

 

Веселин Стаматов– Пловдив

- Пловдив

Ива Стойчева

Ползвам услугите на счетоводна кантора Ангажимент от 2005-та година, когато стартирах първия си бизнес.  Девет години успешно сътрудничество са без съмнение доказан професионализъм, коректност, компетентност и отзивчивост.

Професионалистите в екипа на счетоводна кантора Ангажимент осигуриха спокойствието, необходимо на всеки мениджър да се концентрира върху развитивто на бизнеса си.

 

Ива Стойчева - Пловдив

Зорница Младенова

Екипът на счетоводно къща „Ангажимент“ е изключително професионален и коректен. Въпреки, че сме малка стартираща фирма се отнасят сериозно и отговорно към нашите дела. С тях съм винаги в течение на нещата и се чувствам сигурна и спокойна, което ми дава възможност за се съсредоточа върху други важни дейности във фирмата си.

Благодаря за разбирането и отношението, в днешно време рядко се срещат толкова коректни фирми.

Зорница Младенова - Пловдив

MN Design

Счетоводна кантора Ангажимент са една от най – сериозните кантори, с които съм работила. От момента, в който ги открихме нашата фирма МНдизайн е в изключително спокойствие за сигурноста си. Много съм спокойна за бизнеса си, когато знам, че нещата са в техните ръце.

MN Design - Пловдив